Translate

tirsdag 16. oktober 2012

Kreativ Scrapping UTFORDRING!

På Kreativ Scrapping er det mye som skjer for tiden. ;-) I tillegg til Blogg Hoppen så har vi en utfordring på gang. Tema er hint av rosa, bruke ett stempel trykk , en dies og minst en charms. Fristen for innlevering er 28 oktober. Kom å vær med da vel ;-)

Inne på bloggen til Kreativ Scrapping   kan du se bidragene fra Design Teamet. Her er mitt bidrag. ;-) Tuuuusen takk for koselige hilsener og velkommen til nye følgere. Kjempe kjekt at dere vil følge med på hva jeg gjør ;-) Ønsker dere alle sammen en fin og kreativ mandag. Klem fra Merete 



mandag 15. oktober 2012

                         BLOGGHOPP!


I dag har Kreativ Scrapping startet en  høst inspirert blogg hopp. Beklager at jeg er litt forsinket med mitt bidrag ,men jeg har  vært på kreativt kurs i kveld.(kommer nok noen bilder fra kurset en annen dag ;-) .Her er mitt  høst bidrag : 





Jeg har brukt motivstempel fra Inkadinkado og tekststempel fra stempelglede. Bakgrunnen har jeg laget selv med glimmermist , stempler fra Inkadinkado og svertet  kantene med distress .


For å vinne dette må du:


1. Vær eller bli følger av Kreativ Scrapping sin blogg

2.Kopier bilde inn i din blogg øverst i din sidebanner
  - link tilbake til Kreativ Scrapping sin blogg

3. Besøk alle bloggene på lista som du finner i bloggen til Kreativ Scrapping og legg igjen kommentarer.

4. Gå tilbake til Kreativ Scrapping sin blogg og kommenter på blogg hopp innlegget.

Bli gjerne følger av hver enkelt sin blogg, men dette er INGEN tvang =)


Blogg hoppen varer til 28. Oktober, en heldig vinner vil bli lansert  inne på bloggen  til Kreativ Scrapping like etterpå.



mandag 8. oktober 2012

For noen uker siden var jeg på ett  treff på Bømlo, kalt Scrappevaken. Varte fra fredag til søndag. Og må bare si at det var ett veeeeeldig kjekt , sosialt og lærerikt treff. Jeg var bla på ett Steam punk kurs. Her kan dere se resultatet. Alle de andre kurs deltakerne laget LOèr, men jeg ante ikke at man skulle ha med bilde og dessuten er jeg jo en kort dame, så JEG laget kort ;-) 



Her er 3 tags jeg laget på treffet ;-)




Ønsker alle sammen en fin og kreativ uke ;-)