Translate

fredag 24. februar 2012

Metall tape


Her kommer det 2 nye kort. Disse laget jeg også da jeg var på besøk hos Kari-Anne Holme. Jeg hadde ikke laget slike før, så det var veldig kjekt å få god hjelp :-) Takk, takk Kari-Anne!!
Brukt metall tape fra Biltema , tørr embossing og stempel fra Tim Holtz . Tekst stempel er jeg litt usikker på hvor kommer fra. Jeg synes det er veldig kjekt å lage metall kort. Kommer noen litt mer "damete" etterhvert

Ønsker alle dere flotte damer der ute en fin og kreativ helg
Klem fra Merete



tirsdag 21. februar 2012

Distress stain


For ett par uker siden var jeg så heldig at jeg var på besøk hjemme hos http://kari-anneshobbyblogg.blogspot.com/. Vi koste oss med kreative sysler i 2 hele dager. Fikk gjort masse gøy jeg ikke har prøvd før. Hun er ett levende kreativt leksikon :-) Her er ett av kortene jeg laget . Jeg(med GOD hjelp fra Kari-Anne :-) har brukt Distress Stain og Tim Holtz stempler. Teksen er jeg uskikker på hvor kommer fra . Med dette kortet vil jeg delta på scrapperikets utfordring http://scrapperiket.blogspot.com/ som er : stempel ,pluss maling /mist. Frist på utfordringen er 25 mars.


onsdag 15. februar 2012

En liten hilsen

Her er en liten hilsen jeg laget for en stund siden, til en flott dame som fortjente noe ekstra for at hun er den hun er :-) Pikekyssene er selvsagt hjemmelaget :-)



torsdag 9. februar 2012

*JUHU*......danser av gleder!!For i dag har jeg fått min nye maskin :-)

Gleder meg veldig til å leke meg og bli kjent med den. Den kom på døren i dag ,med herlige Christine. Tuuusen takk skal du ha.
Ps: jeg har kjøpt den fra :
Ta en titt på siden deres... kjempe flott nettbutikk med masse gøy for oss scrappere.
Nå stikker jeg å leker litt :-) Ha en finfin kveld!

Klem fra Merete

tirsdag 7. februar 2012

Posekort!



Heihei :-)
For 2 uker siden hadde jeg besøk av 2 kjekke damer som ikke hadde laget kort før,og som hadde lyst å prøve det. Vi laget hvert sitt posekort. Her ser dere mitt bidrag :-) Det viser seg nå i ettertid at begge 2 er blitt hekta på kortlaging.. Kjempe artig å kunne være til litt inspirasjon :-)

lørdag 4. februar 2012

Kort laget på treff

Hei på dere :-)

Da har jeg endelig mannet meg opp til å legge ut noe her... er så lenge siden at det nesten(men bare nesten :-) er flaut :-)

Jeg er så fornøyd for tiden. Jeg har fått scrappe lysten tilbake *danser av glede*
Dette mye takket være en superduper flink dame... Bobler over av ideer. Og har blitt heeelt hekta på Tim Holtz stempler,metall tape og Distress stain. (tror noen bare MÅ stenge E-Bay kontoen min :-) Kommer tilbake snart med litt bilder av div :-)

I morgen skal jeg på treff.. Ikke slikt stort med gymsaler full, men ett litt mer "intimt". Vi er 8-10 damer som skal scrappe/lage kort, prate, spise digg og koldtbord :-) Har leid ett lokale, som vi også kan bruke på søndag...så da får vi se om vi er så gira at vi forsetter da :-)

Ønsker dere alle sammen en fin og super kreativ helg

Klem fra Merete