Translate

fredag 30. september 2011

Kjoler

I desember 2010 fant jeg ut at jeg skulle sy en kjole til min niese til jul(sydde den selvsagt natt til julaften)Det gikk forsåvidt ganske greit.... Og det var så gøy at jeg fant ut at jeg måtte på kurs å lære mer. Nå holder jeg på med mitt 3 kurs. Og liker mer og mer å sy. Jeg har invistert i 2 nye symaskiner. En vanlig symaskin(med mange flotte nye sømmer) og en overlock :-) Her kommer bilde av ett par kjoler jeg har sydd. Den lyse lilla er sydd i polar fleece og den mørke er i chennille. Alt stoffet er kjøpt på stoff og stil. Symaskinene er kjøpt hos Tonje brodering : http://www.sysiden.no/

God helg alle sammen og tuuusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :-) Kjekt å være tilbake i bloggverden



torsdag 29. september 2011

Ja, nå er det bare å forsette å forsette på den gode bølgen.... så her kommer 2 kort til :-) Det ene er ett kort som jeg laget på ett av treffene våre. Hvor Kari Anne Holme hadde ett mini kurs for oss,(flinke damen :-) i selvlaget bakgrunn. Brukt glimmermist og stempler. I natt har jeg laget 10 små kort og 1 15x15 kort. Bilde kommer en annen dag :-) Nå har jeg fri i flere dager. Har mange kreative planer. Er litt i siget ;-)



onsdag 28. september 2011

Her kommer som lovet ett par kort jeg har laget i min "bloggtørke " Hjerte kortet fikk jeg i ideen til av Kari Anne Holme :-) Ha en fin dag :-)



tirsdag 27. september 2011

Livstegn!!



Nå er det jammen på tide med ett livstegn fra denne kanten. Jeg har hatt en lang blogg tørke(ca 6 mnd) Men nå kjenner jeg at det begynner å krible litt igjen, :-) Jeg har ikke hatt helt hobby tørke,men bare ikke kommet så langt at jeg har fått blogget om ting og tang. Har bla beg å sy litt klær. Går nå på mitt 3 sykurs(i regi av askøy husflidslag) Og ikke nok med det, Jeg har ENDELIG fått meg ett hobbyrom. (danser av glede) Begynner med å legge ut bilder av det.(smiler stolt) Kommer tilbake med flere bilder av andre ting i morgen.
Håper det står bra til med alle mine bloggvenner. Fra nå av skal jeg bli myye flinkere til å hilse på dere. Iàm back :-)

Klem fra Merete