Translate

torsdag 28. oktober 2010

Fyrstikk esker


Ja, da er det på tide å legge ut noe noe nytt her i bloggen min. Jobber med en del prosjekter. Det siste er fyrstikk esker. Der har jeg blitt veldig inspirert av Connie. Du finner bloggen hennes her :http://connieslilleverden.blogspot.com/. Ta deg en tur inn til henne å se at det flotte hun lager. Tuuusen takk for veldig god hjelp Connie!



mandag 25. oktober 2010

søndag 24. oktober 2010


I går var vi i en kjekk bursdags feiring til en venninne av meg(som ble 50 år), og da måtte jeg jo selvsagt lage ett kort til henne. Jubilanten driver med catering, så derfor dette stilige motivet.

onsdag 20. oktober 2010

Te-lys kort

Her er 2, 10x10 te-lys kort. Veldig grei å ha, når man vil gi noen en ekstra oppmerksomhet.
Jeg har også ett lite(el stooort) rop om Hjelp... Jeg har kjempe lyst på BossKut sin Pointsettia(julestjerne)Jeg har i dag bestilt den hos bosskut, men har i kveld fått mail om at de er utsolgt og får den ikke inn igjen før i midten av november .*hulk,hulk*
Jeg har trålt nettet, for å prøve å finne noen andre som har den, men ikke funnet noen. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i den?????


tirsdag 19. oktober 2010

Hei på dere!
Ja, da er det på tide med noe nytt fra denne kanten. Jeg har mange prosjekter på gang,.. pga utstillingen jeg skal ha i Bergen i desember.(kommer tilbake med mer info om tid og sted c",) Jeg kommer ikke til å legge ut bilder av alt jeg skal ha med der... Må jo ha med noe "nytt", men litt kommer jeg til å vise dere.

Her er 2 pringles bokser jeg har pyntet. På den øverste har jeg funnet bilde på internett og stempelet på den nederste boksen er fra Kort og Godt.

Til slutt vil jeg takker alle dere som ligger igjen så mange hyggelige kommentarer på det jeg lager. Jeg setter utrolig stooor pris på det!


søndag 10. oktober 2010

Bryllups kort!

Jeg fikk bestilling på ett bryllups kort, så da laget jeg 2 kort, så kunden kunne ha noe å velge i... c",)


onsdag 6. oktober 2010

Da kommer det endelig et nytt kort fra denne kanten.Jeg har ikke helt gått i dvale...har en del påbegynte prosjekter.Men av og til tar ting litt tid... c",)

fredag 1. oktober 2010

10x10 kort

Ja, så var juleproduksjonen i gang. Jeg har i dag laget ett te-lys kort,(kommer bilde av det en annen gang.. Må bare pynte det ferdig) her er de 3 små kortene jeg fikk laget av reste papir som var igjen.