Translate

fredag 21. mai 2010

Hei på dere bloggvenner!
Jeg vil ønske alle sammen en riktig fin og kreativ pinse.
Jeg og darlingen stikker en uke til syden i morgen, så her blir det lite skrepping. Men satser på mye soling(pluss,pluss c",)Når jeg kommer hjem er jeg veldig klar for treff 5 juni og 10 juni.
GOD PINSE KLEM TE DERE.

søndag 16. mai 2010

lys

Lys jeg laget til konfirmasjionen... laget 4 m bilde fra da han var liten og 4 stk fra nåtid. Jeg har skrevet ut bildene på tynt kopipapir(60 gr)og overført det til lysene ved å bruke matpapair og varmlufts pistol.



lørdag 15. mai 2010

Bordkort og invitasjon

Her er invitasjonene jeg laget til konfirmasjonen til Sondre og ett eksempel på bordkortene. De var alle fylt med twist til de voksne og smarties til barna. Vi har altid litt humor og morro i slike anledninger i vår familie, så derfor fikk konfirmanten ett ekstra stort bordkort, som innehlodt en pakke mini gulrøtter(pga hans manglende "interesse" for grønnsaker(litt stygt gjort kansje, men morro var det c",)



fredag 14. mai 2010

Her er mitt kort til konfirmanten min. Har lenge hatt lyst å hive meg på lommebok bølgen, og da var det jo en grei anledning å gjøre det til han. Jeg har til denne konfen hatt stjerner som tema og lys/mørkeblå som farger. Med dette kortet vil jeg delta på scrapping the music-norge sin Bonus utfordring: Konfirmasjon.Fristen er 25 mai.



album

Dette albumet pyntet jeg til min sønns konfirmasjon forrige helg. Den la jeg på gavebordet med oppfordring om at gjestene kunne skrive en hilsen til konfirmanten. Planen er å lime inn bildene fra dagen og alle kortene han fikk.
Med dette albumet vil jeg delta på Nordsalten-hobbyklubb sin utfordring : Konfirmant. Fristen for å delta der er 14 mai.

fredag 7. mai 2010

Her er det litt stille for tiden. Jeg er midt i komfirmasjons forberedelser. Min yngste sønn skal komfirmeres nå på lørdag.Så i natt har jeg dekorert 8 kubbelys med bilde av komfirmanten(kommer bilde seinere)


En venninne av meg sin prinsesse ble døpt for ett par ukes siden, og da laget jeg dette kortet. Utgangspunktet til dette kortet var en mal av en boddy, (som jeg fant her på nettet)

søndag 2. mai 2010

lørdag 1. mai 2010

konfirmasjons kort,

I dag har jeg hatt siste innspurt dag..Laget 6 konfirmasjons kort. Men en del av de er ganske like noen jeg har laget før , og de kommer jeg ikke til å legge ut her i bloggen. Men her er ett av jente kortene.Motivet er jeg så heldig å fått låne av en venninne. Aner ikke hvor det kommer fra. Papiret er fra den nye Maya serien.