Translate

onsdag 31. mars 2010

Da er det på tide med litt nytt her i bloggen min.Har vært litt stille i det siste.Trengte litt tid til å komme igang igjen etter fagprøve kjøret. Men kjenner nå at kreativiteten bobler igjen.Jeg har i dag krakelert masse stjerner og hjerter, også har jeg overført noen bilder fra internett over på lys. Har brukt ett par brukte lys, for å se om jeg fikk det til. Har brukt kopipapir på 6o gr, og det gikk veldig bra c",)
Dette flotte motivet fra Wiff off Joy har jeg hatt en stund men ikke fått brukt det før nå. Kortet laget jeg på jobb i natt.Motivet er malt med distress.


onsdag 24. mars 2010

I dag bare MÅÅÅÅ jeg blogge om annet enn kort og papir.*smiler fornøyd*
Jeg har i det siste vært i fagprøve modus... Har hatt fagprøve de siste 3 dagene og kan i dag skryte av at jeg har bestått og kan med stolthet fra nå av kalle meg Helsefagarbeider!!!Kan ikke få sagt hvor deilig det er å endelig være ferdig. Livet er herlig folkens.
Vil i samme slengen takke for alle flotte tilbakemeldinger og hilsner jeg har fått i bloggen min. Ha en finfin ettermiddag alle sammen.
Klem fra Merete, glad og fornøyd c",)

lørdag 20. mars 2010

Bloggcandy

Astrid har ett års jubileum med bloggen sin, også har hun snart bursdag. Derfor har hun laget en generøs bloggcandy. Ta en tur innom bloggen hennes å ta en titt. Hun lager veldig masse flott... c",)Candyen blir trekt 15 april. Hiv deg med da vel!!!


torsdag 18. mars 2010

Jeg har ved god hjelp fra Randi`s mal og gode veileding på mål, laget en boks som er stor nok til å romme kort (15x15) Med denne vil jeg delta på Mars Bonusen til scrapping the music Tema er Fugl og fristen er 25 mars.



tirsdag 16. mars 2010

Og her kommet ett kort til, med dette flotte stempelet fra stempelglede!
Hurra! Da har jeg endelig fått tak i dette etterlengtede stempelet. Har vært så heldig at jeg har fått låne det av Heidi.1000 takk c",)

søndag 14. mars 2010

fredag 12. mars 2010

HURRA!!!

WOW.... Jeg er helt "matt" og mega stolt.Våknet etter nattevakt nå i dag, og finner til min store overraskelse ut at jeg har vunnet min første utfordring hos
sukkersøtt!!
*Danser av glede* og kan ikke helt forstå det!Tusen takk til teamet som har valgt mitt kort!
Og 1000 takk til alle dere som besøker bloggen min. Setter veldig stor pris på å bli "kjent" med dere her i bloggverden. Ønsker dere alle en riktig god helg!

torsdag 11. mars 2010

utfordring!

Jaja, når jeg først er i siget, så hiver jeg meg på utfordring nr 3. sukkersøtt har en utfordring som skal gjennspeile tiden vi går inn i.. VÅR! Jeg hiver meg på med dette kortet.
Motivet er fra Wiff off joy og er fargelagt med Distress ink.

utfordring!

Da prøver jeg med på min utfordring nr 2.Med dette kortet vil jeg delta i Thats just so cute sin utfordring hvor bidraget skal inneholde metallpynt. Ikke så veldig mye på kortet mitt, men er en metall pynt på blomsten.

Thats just so cute sin utfordrings blogg finner du ved å klikke her.

BLOGGCANDY!

Mariell priser våren og har dermed lagt ut en flott bloggcandy. Ta deg en tur innom bloggen hennes.... der er det masse fint!


Bloggcandy


Anette har lagt ut en flott bloggcandy og den må jeg jo være med på. Annbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes, der vil du finne mye fint.

onsdag 10. mars 2010

utfordring!

Her er mitt vår kort, og det ble jammen gult. Det er en farge jeg aldri har laget kort med før.. men forandring fryder.. c",) Dette kortet har jeg laget til Nordsalten sin utfordring som har tema Vår. Det er første gang jeg leverer noe inn til en utfordring. Spennende!!


tirsdag 9. mars 2010

Diamant kort!

Malen til dette Diamant kortet har jeg funnet inne hos sakkalo. Tusen takk til henne for at hun vil dele sine kunnskaper. Setter veldig stor pris på det. Ta deg en tur innom bloggen hennes, der vil du finne mye innspirasjon.

onsdag 3. mars 2010

Her har jeg brukt ett bilde fra shabbychic papirskatter
Rammen rundt bildet er fra Kort og Godt.



Bursdagskort

Da har mottaker fått dette kortet, og jeg kan legge det ut... c",) Det har jeg gitt til en venninne som er sykepleier. Har fått veldig sans for å lage kort som passe spesielt til mottaker.Inni kortet har jeg laget en lomme til en liten melkesjokolade.

tirsdag 2. mars 2010

konfirmasjons kort,

Ett av nattens kort ble til nok ett konfirmant kort. Motivet er malt med distress. Selve kortet er ett "brett-ut-kort" som jeg har stanset ut på Papirgleder. Har lukket kortet med magnet. Laget ett kort til i natt, men det må jeg vente pittelitt ned å legge ut....Da mottaker ikke har fått det ennå... c",)

Boks!

Jeg har i lang tid hatt lyst å lage en boks fra grunnen av. Har sett en stund på alle de fine andre har laget, og nå hoppet jeg i det selv. Fant en veldig flott mal inne hos Randi Tusen takk for god hjelp!!Var veldig kjekt å lage, så blir nok flere slike... c",)

Beklager dårlig bildekvalitet. Det er tatt i full fart med Iphonen min før jeg føk avgårde på nattevakt.