Translate

søndag 28. februar 2010

Melkesjokoladehjerte boks!

Her har jeg brukt hjerte stempel fra stempelglede.Har pyntet med rosa diamanter rundt, men hadde ikke nok til hele hjertet. Klarte selvsagt ikke vente med å legge det ut, til jeg har fått tak i flere..impulssiv som jeg er.. c",) Jeg vil også takke for alle fine kommentarer i bloggen min. Setter veldig stor pris på de!!

torsdag 25. februar 2010

Søtt kort

Da ble det 2 kort i dag også.. Herlig å ha fri fra jobb. Rett og slett nyter det.. c",) Motivet har jeg fått stemplet opp på ett treff , jeg har malt det med distress(øver som bare det)

Bestillings kort til konfirmasjon



Bilde tatt før jeg tok på bling. Men med peng, for å vise pengelommen.

15 års dag

Min yngste sønn fyller 15 år på søndag.*juhu*
Jeg tar sjangsen på å vise frem kortet som han skal få.
Motivet er ett digitalt stempel, fargelagt med promarkers. Stjerneborden er fra Martha Stewart, som jeg har vært så heldig å få låne av "naboskreppa" c",)

onsdag 24. februar 2010

Her har jeg brukt et bilde fra shabby chic papirskatter. Jeg sliter litt med å få frem rett lilla farge på bildene. Svirvlene i hjørnene er fra Stempelglede og de ved blomstene er bosscut som jeg har kuttet i "cuttlebuggen".



BLOGGCANDY!

Mette feirer 10 000 besøkende i bloggen sin med denne flotte bloggcandyen. Ta en titt i bloggen hennes. Der vil du finne masse fint og få masse innspirasjon. http://metteskortverden.blogspot.com/

mandag 22. februar 2010

søndag 21. februar 2010

I går var vi i surprise party til en venninne som fyller 40 år. (var veldig kjekt, men er litt "rusken i pelsen" i dag.. c",)Laget kort og pyntet en pringles boks(fyllt med tvist) til henne. Litt dårlig kvalitet på bildene. Jeg har brukt samme mønster ark og kartong på begge prosjektene, men det kommer ikke helt frem av bildene.

konfirmasjons kort,

lørdag 20. februar 2010

Award

Sååå kjekt.. Fant ennå en Award jeg har fått. Denne fikk jeg av Eva Helen Takker så mye... c",)





Denne vil jeg sende videre til:
Hege Annie
Inger-Marie
Jannicke
Jorunn
Eva
May Bente
Merete
Nina
Tone
Guro
Vil takke dere alle for fine og innspirerende blogger!
Jeg har vært så heldig å få enda flere Awarder..Disse to fikk jeg fra Guro Tusen takk!!!




Jeg vil sende denne videre til noen "bloggvenner" jeg finner mye innspirasjon og ideer hos:
Anette
Anne
Audhild
Bente
Camilla
Eva Helen
Inger

torsdag 18. februar 2010

Treff

Jeg er med å arrangerer ett lokalt stempel treff, sammen med en venninne. Vi hadde vårt 4 treff i går. Utrolig kjekt! Vi har pleid å være fra 7-12 stk. I går hadde vi tema komfirmasjons kort. Jeg fikk laget ett ("helt" c",) kort... Gleder meg alt til neste gang...La tiden gå fort frem til 16 mars

onsdag 17. februar 2010

Award!!

Denne Awarden fikk jeg av Sakkalo! Heldig som jeg er...Og med denne så forplikter jeg med til å skrive 10 ting som gjør meg glad og sende den videre til 10 andre bloggere.
10 TING SOM GJØR MEG GLAD:

*familien min
*Gode venner
*å være kreativ
*glade folk
*Bloggrunder
*reiser og opplevelser
*å overraske venner og familie
*blomster
*sommer og sol
*hjelpe andre.

10 BLOGGERE JEG VIL SENDE DENNE AWARDEN VIDERE TIL:

Mette
Maya
Maren
Marianne
Mettepips
Pia
Skorpionens rede(marianne)
Gro
Jannhild
Astrid

HURRA!!!

Tusen takk!!Jeg har vært så heldig at jeg har mottatt min første Award...dvs Avarder....*smiler stolt* Denne fine rosen fikk jeg av 2 flotte damer:
Astrid og Mette

,Ta en titt innom bloggen deres. De har begge masse fint. Sender denne selvsagt tilbake til dere begge 2.Ser frem til å følge bloggene deres fremmover. ogspot.com/">

mandag 15. februar 2010

"Gamlinger"

Har fått veldig sans for disse gamlingene fra Diamonds. Synes de er så knas.Har derfor valgt å gjøre pyntingen enkel, for å fremmhevet de.

fredag 12. februar 2010

bursdags kort

Som dere sikkert skjønner, så har jeg falt for denne fasongen som vist her. Var så heldig å få ideen fra en dame på Søftelands treffet. Husker desverre ikke navnet hennes. Mønster arket er ett jeg fikk i en kort klubb, jeg var med i for lenge siden.

Veske kort!

Dette kortet har jeg fått tips og mal av min kjære nabo Eva.http://lilla-orkide.blogspot.com/ synes den var litt artig. Kjekt å lage noe annet enn 15*15 kort.Kortet er lukket med magnet og har skrive felt inni vesken.Mønster arket er ett jeg fant i resteboksen min. Tror jeg har kjøpt det på Nille.

Bestillings kort!

Da var det på tide med litt nytt her.. Jeg har laget 2 kort for en venninne. Ikke alltid like lett å lage på bestilling. Men heldigvis falt de i smak... c",)Bildene er ikke av topp kvalitet.Litt impulsiv av meg(som vanlig). Sitter på jobb og finner ut at Nå skal jeg legge ut siste nytt. De er derfor tatt med Iphonen min,sendt på mail til meg selv også lagt ut her. Klarte ikke å redigere bildene på jobb pcen.

onsdag 10. februar 2010

Motivet – Blog


Om du går inn på denne siden kan du laste ned denne søte katten , GRATIS...Motivet – Blog

mandag 8. februar 2010

Jeg var på ett veldig koselig stempeltreff på Søfteland på lørdag.Der fikk jeg laget 2 kort. Ikke så mye med 2 kort på så mange timer. Men fikk masse nye ideer, pluss at jeg fikk shoppet masse fint. c",)også var det jo veldig sosialt da......
Her kommer noen bedre bilder av bleie"kaken" jeg ga til en venninne på fredag... Nå uten cellofan...

lørdag 6. februar 2010

Dette kortet har jeg laget til min niese som blir 8 år nå i fabruar-

Bursdagskort

Bursdagskort



80 års piller

80 års piller..som hører til brannmann kortet som er lenger nede på siden. (

pringles boks

En pringles boks jeg laget i natt... en 80 års gave. Fylte den med tvist.Veldig greit å gi til en som har alt.

Bleiekake

Min gode venninne Laila(og Robert) fikk en jente på lørdag, og da måtte jeg jo lage noe gøy.... så det ble bleiekake. Har ikke laget det før. Men det var veldig gøy. Brukte 68 bleier. Pyntet kaken med bamse på toppen, strømper, bånd, blomster, smikke og på baksiden har jeg hent på en søt bukse. Pakket kaken inn i celofan og pyntet med enda mer sløyfe... Legger ut ett par bilder som er tatt med Iphonen min. Kommer skikkelig bilder seinere(tatt uten celofan)

onsdag 3. februar 2010

To jente kort

Fikk laget tre kort sist natt...Veldig fornøyd med det. Da er det bare å brette opp armene og finne frem kreativiteten, så kansje jeg får gjort litt i natt også.....

Herre kort

Ett bestillings kort til en tidligere brann sjef....Stemplene har jeg vært så heldig å få låne av Heidi. Setter stor pris på den gode hjelpen jeg får av henne... c",)